RECEPTION - KIOSK

 

Vores reception og kiosk er bemandet det meste af dagen, og ellers er vi aldrig længere væk end en telefonopringning.

Normalt er der middagslukket fra kl. 12-14. I kiosken finder du et bredt udvalg af daglige fornødenheder samt diverse souvenirs og legetøj. Vi er forhandler af Copenhagen Card og kan i samarbejde med Visit Nordsjælland hjælpe med masser af inspiration til spændende udflugter.

Der kan bestilles morgenbrød i kiosken, og finder du ikke det du søger i kiosken, har byen et stort udvalg af dagligvareforretning, den nærmeste (Føtex) er blot 5 minutter til fods fra pladsen.

For at få rabatter på musseer og meget meget mere, kan du købe et Copenhagen Card som blandt andet sælges i kiosken hos Hillerød Camping. Du kan læse mere om Copenhagen Card her >> 

Vi modtager alle anerkendte kreditkort, men skal for god ordens skyld gøre opmærksom på, at betalinger med kreditkort bliver pålagt et gebyr på 1,10 % af købsbeløbet, hvis kortet er udstedt i Danmark, og 2,95 % hvis kortet er udstedt uden for Danmark. Du kan se gebyrbeløbet på din kvittering. Debetkort bliver ikke pålagt gebyr. Kontakt din kortudsteder, hvis du er i tvivl, om du har et kredit- eller debetkort.